Időállapot: közlönyállapot (2005.X.13.)

80/2005. (X. 13.) OGY határozat

a „Nemzeti stratégia a kábítószer-probléma visszaszorítására” című dokumentumban foglaltaknak az Európai Unió készülő Drogstratégiájával való összehangolását előkészítő eseti bizottság eddigi tevékenységéről szóló jelentés elfogadásáról * 

Az Országgyűlés a „Nemzeti stratégia a kábítószer-probléma visszaszorítására” című dokumentumban foglaltaknak az Európai Unió készülő Drogstratégiájával való összehangolását előkészítő eseti bizottság eddigi tevékenységéről szóló jelentést elfogadja.

Az eseti bizottság működése során megvizsgálja, hogy a tiltott kábítószer-kereskedelem területén a bűncselekmények tényállási elemeire és a büntetésekre vonatkozó minimumszabályok megállapításáról szóló, az Európai Unió Tanácsa 2004/757/IB. számú kerethatározatában (2004. október 25.) foglaltak végrehajtására irányuló előkészítő munka - a végrehajtásra előírt szoros, 2006. május 12-i határidőre és a 4. cikk (2) bekezdésének b) pontja szerinti kábítószerek egészségkárosító hatása szerinti differenciálás kidolgozásának időigényességére tekintettel - megfelelő ütemben halad-e.


  Vissza az oldal tetejére